Početna arrow Vesti arrow Arhiva starih vesti arrow Sporazumom do kolektivnog ugovora
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google

Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sporazumom do kolektivnog ugovora PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 09 May 2013
Odbor JSO JP Srbijagas na sednici održanoj 9.5.2013. godine u Beogradu prihvatio je predlog da se  u skladu sa Zakonom o radu pokrene inicijativa  prema Vladi RS za zaključivanje Sporazuma o produženju važenja kolektivnog ugovora za JP Srbijagas za još tri godine.
Sindikat smatra da resturukturiranje  preduzeća je proces koji je neminovan zbog usaglašavanja organizacije kompanije sa Zakonom o energetici i energtskim paketima Evropske energetske zajednice i da mora biti vođen uz učešće svih zaintersovanih strana, jer je to interes države i njenih građana,kao  i kompanije i radnika koji rade u njoj.
Odbor je  usvoijo izveštaje o radu i finansijske izveštaje za prethodnu  kao i planove za tekuću godinu.
Odbor je jednoglasno  doneo i nekoliko kadrovskih promena u organima JSO JP Srbijagas čime bi se ojačao pregovarački kapacitet u predstojećim procesima koji su od izuzetnog značaja za kompaniju i njene zaposlene i sačuvalo jednstvo pod tim pitanjima.Odbor je informisan o aktivnosti Upravnog odbora kompanije  i sindikata na donošenju Odluke  o masi zarada za tekuću godinu.
 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести