Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Nadzorni odbor usvojio Program poslovanja JP Srbijagas za 2015. godinu PDF Štampaj E-pošta
Friday, 28 November 2014

    

             U Novom Sadu je 27.11.2014.god. održana deseta sednica Nadzornog odbora JP „Srbijagas“, u tekućem sazivu. Sednicom je predsedavao Milivoje Miletić, predsednik NO. Nadzorni odbor je jednoglasno usvojio Program poslovanja kompanije za 2015. godinu i uputio ga Vladi Republike Srbije na saglasnost. Tim dokumentom, koji je ove godine usvojen u zakonskom roku, pored rasta fizičkog obima prometa prirodnog gasa, većeg stepena naplate potraživanja i smanjenog nivoa investicija, za sledeću godinu utvrđuje se nastavak aktivnosti na reorganizaciji i usavršavanju organizacione strukture preduzeća u skladu sa energetskim delatnostima, ali i dalja racionalizacija troškova u skladu sa Zaključcima Vlade Republike Srbije i instrukcijama nadležnih ministarstava.
         
             Na sastanku je podneta inicijativa JSO JP Srbijagas da Nadzorni odbor i poslovodstvo u sklopu mera koje država preduzima prema javnom sektoru i javnim preduzećima preduzme sve neophodne mere kako zaposleni ne bi došli pod udar dodatnih sankcija od naredne godine jer ne snose krivicu nenaplaćenih potraživanja za isporučeni gas. (http://www.srbijagas.co.rs)
 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести