Birajte novogodišnji paketić za dete
Friday, 19 November 2021
ZAPOSLENI TREBA DA SE IZJASNE OD KOJE KOMPANIJE ŽELE GIFT KARTICU

Nakon sprovedenog postupka Jedinstvene sindikalne organizacije  Srbijagas za više polodavaca za nabavku novogodišnjih paketića za decu zaposlenih u JP Srbijagas  putem vrednosnog vaučera- GIFT KARTICE, prijavile su tri kompanije u kojima će te moći sa svojom decom sami odabrati sastav paketića. Pojednostavljen je postupak kupovine i nema legitimisanja

Utvrđena je vrednost vaučera Kolektivnim ugovorom( neoporezivi iznos) i iznosi 10.100,00 dinara sa PDV koji će naručilac, JSO  Srbijagas za više poslodavaca, platiti dobavljaču.

Ukupna vrednost jednog vrednosnog vaučera - GIFT KARTICE sa dodatnim bonusom je u:

Zaposleni sami biraju, za svoju decu, koju karticu žele a izjašnjavanje- anketa  traje do 05.12.2021.god.putem mejla  koji će zaposleni za svako dete dobiti a u Beogradskom delu  u kancelarijama sindikata licima koje budu zadužena za tu aktivnost.

Novogodišnji paketići za decu
Tuesday, 09 November 2021

SAMI IZABERITE PAKETIĆ ZA SVOJE DETE!

Deci zaposlenih u JP Srbijagas  sindikat će i ove godine obezbediti mogućnost samostalnog izbora novogodišnjeg paketića, dodelom vrednosnog vaučera odnosno gift kartice za kupovinu paketića u objektima ponuđača koji će naknadno biti odabrani i objavljeni.

Odmor i rekreacija na Zlatiboru
Friday, 29 October 2021

Sindikat je na Zlatiboru zakupio apartman-studio u naselju Zlatiborski konaci za odmor, oporavak i rekreaciju zaposlenih (članova sindikata) u sedmodnevnim smenama uz plaćanje naknade putem administrativne zabrane na  10/deset/ polumesečnih rata. Naselje raspolaže restoranom i bazenskim sadržajem a gosti naselja imaju određene popuste.

Накнада 100% за оболеле од Covid -19 само за вакцинисане
Monday, 18 October 2021

Потписани Анекси Споразума о одређивању висине накнаде зараде запосленима који одсуствују са рада због потврђене заразне болести COVID – 19 или због мера изолације или самоизолације у вези са том болешћу за ЈП Србијагас и Транспортгас Србија доо, усклађени са новим Закључком Владе број 53-4228/2021 на следећи начин:

„Право на накнаду зараде у висини од 100% основа за накнаду зараде обезбеђује се запосленима који су, у време трајања проглашене епидемије заразне болести и пре привременог одсуствовања са рада због потврђене заразне болести  COVID – 19, вакцинисани, као и запосленима који из здравствених разлога не могу бити вакцинисани и који, о томе, уз извештај лекара о привременој спречености за рад, доставе одговарајућу потврду надлежне здравствене установе“.

Овако усклађени предметни Споразуми важиће од 01. новембра 2021. године.

Saglasnost na raspodelu dobiti za 2020.god.
Monday, 30 August 2021
Vlada RS dala saglasnost na Odluku o  raspodeli dobiti JP Srbijagas po finansijskim izveštajima za 2020. godinu koju je usvojio Nadzorno odbor JP Srbijagas krajem jula meseca.

Odložiti donošenje Pravilnika...
Monday, 12 July 2021

Odbor sindikata JSO Srbijagas za više poslodavaca usvojio mišljenje na predlog Pravilnika za utvrđivanje radnog učinka u Transportgas Srbija d.o.o. Novi Sad.koji je sindikatu dostavio v.d. direktor. Sindikat predlaže v.d. direktoru Transportgas Srbija d.o.o. Novi Sad da odloži donošenje Pravilnika.

Mišljenje

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>