Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Rehabilitacija zaposlenih u Banji Kanjiža za 2023. godinu.
Wednesday, 19 April 2023
Nastavlja  se prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2023. godini u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, Banja Kanjiža.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas i Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas, za više poslodavaca za 2023. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za lečenje, prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2023. godine.

      Anketni list 
        Uput za banju       

Detaljnije...
 
Rehabilitacija i lečenje u "Čigoti" za 2023.god.
Thursday, 13 April 2023

Sindikat je potpisao Ugovor u svrhu lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2023. godini u Specijalnoj bolnici za lečenje bolesti štitaste žlezde  i bolesti metabolizma "Zlatibor" isključivo za indikovane bolesti štitatste žlezde kod zaposlenih.


U skladu sa  raspoloživim sredstvima, Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije  Srbijagas, za više poslodavaca za 2023. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za lečenje, prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2023. godine.

  
   Anketni list          Uput za banju       

Detaljnije...
 
Letovanje u Grčkoj -septembar
Tuesday, 04 April 2023

Sindikat u saradnji sa  VIVA travel agencijom organizuje tradicionalno septembarsko letovanje u Grčkoj, Hanioti - Kasandra, Broj mesta i smeštajnih jedinica ograničen a rezervacije se primaju do 18. aprila. Zainteresovani sami biraju vilu i smeštajnu jedinicu. Otplata putem administrativne zabrane na deset meseci.

Vile i struktura

 
Apartmani Budva
Monday, 20 March 2023

Zaposlenima JP Srbijagas sa članovima njihovih porodica i ove godine su na raspolaganju  apartmani u Budvi na dve lokacije za letovanje uz nadoknadu  troškova za održavanje tokom godine. Prioritet imaju zaposleni sa porodicama koji su poštovali kućni red, čuvali imovinu u apartmanima i koji nisu koristili iste prethodne godine. Rok za prijavljivanje je 25. april 2023.god. nakon isteka tog roka komisija sindikata će predložiti listu korisnika apartmana. 

Prijava za letovanje 2023.god.

Detaljnije...
 
Potpisana izmena Kolektivnog ugovora JP Srbijagas
Wednesday, 22 February 2023

 

  U Vladi RS danas je potpisana izmena Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas kojim je utvrđena osnovica za utvrživanje osnovne zarade u iznosu od 19885 dinara počevši od obračuna zarade za januar 2023.godine. Ovaj akt su potpisali u ime Vlade RS ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović. generalni direktor JP Srbijagasa Dušan Bajatović i predsednik sindikata Veljko Milošević.

 Kolektivni ugovor o izmenama KU za JP Srbijagas

Detaljnije...
 
Saglasnost Vlade RS - povećanje zarada
Friday, 17 February 2023
Vlada RS je dala Saglasnost na predlog sindikata za Izmenu Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas Novi Sad kojim je predviđeno povećanje osnovice za obračun zarada od 6%.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 16 of 546
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести