Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Krstić: Od 1. jula ukida se solidarni porez
Monday, 28 April 2014
Ukidanje solidarnog poreza, rebalans budžeta i ratifikacija sporazuma o uzetom kreditu od Ujedinjenih Arapskih Emirata, biće medju prvim zakonima i dokumentima o kojima će se u maju i junu glasati u Skupštini Srbije, rekao je danas ministar finansija Lazar Krstić.

"Od 1. jula se ukida solidarni porez, dakle od tada on se više neće primenjivati", kazao je Krstić za televiziju "Pink" i dodao da će se paralelno uvoditi smanjenje plata u javnom sektoru za deset odsto.ž

Detaljnije...
 
Prvomajska šetnja
Friday, 25 April 2014
Reprezentativne sindikalne centrale, SSSS i UGS Nezavisnost pozivaju članove sindikata, radnike i građane Srbije da se, 1. maja, u što većem broju okupe na Trgu Nikole Pašića kako bi zajedno obeležili međunarodni praznik rada i radnika.
Okupljanje učesnika započinje u 11 časova.
Planirano je da učesnici, posle kraćeg prigodnog programa koji će početi u 12 časova na Trgu Nikole Pašića, šetnjom sa Trga Nikole Pašića, kroz Dečansku ulicu, pored Doma omladine, Makedonsku , Kolarčevu, preko Terazija i ulicom Kralja Milana do Slavije javnosti ukažu na probleme sa kojima žive i još jednom, pokažu želju da rade i od svog rada pristojno žive.
Manifestacija će se završiti na Trgu Slavija, polaganjem venaca ispred spomenika Dimitriju Tucoviću, osnivaču organizovanog radničkog pokreta u Srbiji i velikom borcu za radnička prava.
 
Program poslovanja na sednici Nadzornog odbora!
Wednesday, 16 April 2014
Na sednici Nadzornog odbora JP Srbijagas, zakazanoj za 17. april 2014. godine, razmatraće se Program poslovanja JP Srbijagas za 2014. godinu i Odluka o odobravanju zaključenja Ugovora o kratkoročnom kreditu kod Republike Srbije( za izmirenje obaveza* prema dobavljaču uvoznog gasa - Jugorosgas ad.).

Nakon usvajanja tih dokumenata očekuje se da Vlada RS da saglasnost i time će se stvoriti uslovi za isplatu drugog dela zarade za mart mesec a potom i konačne isplate zarada (razlike) za januar, februar i mart mesec tekuće godine u skladu sa Programom poslovanja.
Detaljnije...
 
Letovanje - Polihrono
Thursday, 03 April 2014
Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas organizuje tradicionalno letovanje u Polihronu (Halkidiki, Grčka) za zaposlene i članove njihovih porodica, uz tehničku podršku TA Omniturs iz Beograda.
Termin letovanja je 17.9.- 27.9.2014.god. (polazak dan ranije).

Plaćanje se vrši putem administrativne zabrane preko Sindikata, na 10 polumesečnih rata.
Poseban popust za članove sindikata - 20% od cene aražmana.

Prijave najkasnije do 15. maja ( broj mesta ograničen) u kancelariji Sindikata ili na telefone: 021/ 481 -1168 i 021/ 481- 1213.

Polihrono  program

 
Fiksni dodatak u koeficijentu radnog mesta!
Thursday, 06 March 2014
Sporazum o načinu obračuna dela zarade zaposlenim u JP Srbijagas zaključili generalni direktor Dušan Bajatović i predsednik sindikata Veljko Milošević. Sporazumom je definisano da se deo zarade iskazivan kao fiksni dodatak  pretvori kroz uvećanje koeficijenta zaposlenih  za 0,31.
Detaljnije...
 
Poklon sindikata za 8. mart
Monday, 03 March 2014
Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas ( zajedno sa osnovnim organizacijama) će svim članicama našeg sindikata povodom 8. marta, praznika žena, uplatiti po 5.000,00 dinara na ime poklona.
Sredstva iz sindikalne članarine će se uplatiti na tekuće račune našim članicama ili će se isplatiti u gotovini u kancelarijama sindikata u narednih nekoliko dana.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 129 - 144 of 474
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti