Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Apartmani Budva
Monday, 20 March 2023

Zaposlenima JP Srbijagas sa članovima njihovih porodica i ove godine su na raspolaganju  apartmani u Budvi na dve lokacije za letovanje uz nadoknadu  troškova za održavanje tokom godine. Prioritet imaju zaposleni sa porodicama koji su poštovali kućni red, čuvali imovinu u apartmanima i koji nisu koristili iste prethodne godine. Rok za prijavljivanje je 25. april 2023.god. nakon isteka tog roka komisija sindikata će predložiti listu korisnika apartmana. 

Prijava za letovanje 2023.god.

Detaljnije...
 
Potpisana izmena Kolektivnog ugovora JP Srbijagas
Wednesday, 22 February 2023

 

  U Vladi RS danas je potpisana izmena Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas kojim je utvrđena osnovica za utvrživanje osnovne zarade u iznosu od 19885 dinara počevši od obračuna zarade za januar 2023.godine. Ovaj akt su potpisali u ime Vlade RS ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović. generalni direktor JP Srbijagasa Dušan Bajatović i predsednik sindikata Veljko Milošević.

 Kolektivni ugovor o izmenama KU za JP Srbijagas

Detaljnije...
 
Saglasnost Vlade RS - povećanje zarada
Friday, 17 February 2023
Vlada RS je dala Saglasnost na predlog sindikata za Izmenu Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas Novi Sad kojim je predviđeno povećanje osnovice za obračun zarada od 6%.
Detaljnije...
 
Rafting Tarom
Monday, 13 February 2023

JSO “Srbijagas” za više poslodavaca Novi Sad u saradnji sa Rafting centrom RT na Tari (https://rafting-tarom.com/) organizuje trodnevni aranžman (rafting) u periodu od 14.05-16.05.2023. godine sa obilaskom Višegrada i Sarajeva.

Aranžman obuhvata:

  • 2 noćenja, 5 obroka (večeru prvi dan, doručak, ručak i večeru drugi dan i doručak treći dan),
  • rafting (opremu za rafting, prevoz do početne tačke spusta, sve takse i osiguranje tokom spusta itd),
  • kao i autobuski prevoz sa obilaskom Višegrada u odlasku i obilaskom Sarajeva u povratku.


Detaljnije...
 
KORIGOVANA INICIJATIVA ZA IZMENU KOLEKTIVNOG UGOVORA
Thursday, 02 February 2023

 S obzirom na to da je dobijena načelna saglasnost za promenu zarade u energetskom sektoru, a nakon konsultacija i neposredne komunikacije sa Ministarstvom finansija, Jedinstvena sindikalna organizacija „Srbijagas“ uputila je Ministarstvu rudarstva i energetike korigovanu Inicijativu za izmenu Kolektivnog ugovora JP „Srbijagas“ Novi Sad, u kojoj predlaže povećanje osnovice za obračun zarade od 6%.

 U Inicijativi koja je u toku jučerašnjeg dana prosleđena resornom Ministarstvu, stoji da bi osnovica za utvrđivanje osnovne zarade trebalo da iznosi 19.885,00 dinara sa porezima i doprinosima, i to počev od januara 2023. godine.

 Sindikat očekuje odgovor, odnosno saglasnost Vlade RS u najskorije vreme, a nakon toga predstoji procedura koja podrazumeva izradu Rebalansa Programa poslovanja, koji će biti upućen najpre Nadzornom odboru JP „Srbijagas“,  a potom i Vladi Republike Srbije na saglasnost.

 
Produžen rok otplate kredita kod Poštanske štedionice
Monday, 09 January 2023

 SINDIKAT UPLATIO PRVE DVE POLURATE KREDITA !

 Sindikat je rešio problem uplate prve dve polurate kredita kod Banke Poštanska štedionica za sve svoje članove i zaposlene JP “Srbijagas” koji su uzeli kredit-pozajmicu u ovoj banci!


Sindikat obaveštava sve one koji su u toku jučerašnjeg i današnjeg dana dobili SMS poruku od Poštanske štedionice o potrebi izvršenja uplate dospelog duga, da istu zanemare, budući da je obaveza prema Banci izvršena od strane Sindikata, ali i da je time zaposlenima obezbeđen grejs period od mesec dana, tj.da će svima onima koji su uzeli kredit u decembru prva polurata, putem administrativne zabrane, biti obustavljena, 25. januara.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 17 - 32 of 559
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести