Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

NOVI ZAKON O ŠTRAJKU: ŠTA RADNICI DOBIJAJU, A ŠTA GUBE?
Monday, 14 May 2018

Slobodan Lalović iz Saveza samostalnih sindikata Srbije za N1 kaže da je Nacrt zakona o štrajku bolji od postojećeg rešenja, dok Slađanu Kiković iz sindikata Nezavisnost kaže da taj sindikat neće učestvovati u javnoj raspravi, jer iza nacrta ne stoji radna grupa i ne veruju da taj tekst može biti popravljen.
Lalović kaže da da je Nacrt zakona blizu toga da bude krovni, ali da su potrebne izvesne popravke za koje očekuje da budu unete na sastanku radne grupe koji bi trebalo da usledi po završetka javne rasprave.

 

Detaljnije...
 
Rehabilitacija zaposlenih u Banji Kanjiža za 2018. godinu.
Friday, 13 April 2018
Generalni direktor JP Srbijagas  potpisao je Ugovor o pružanju usluga prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2018. godini sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju, Banja Kanjiža. Prva smena od maja meseca.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas za 2018. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2018. godine.

      Anketni list          Uput za banju          Obrazac za plaćeno odsustvo


Detaljnije...
 
Dvadeset dobrovoljnih davaoca krvi besplatno letuju
Tuesday, 27 March 2018

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas promoviše i postiče humanost među svojim članovima i u sklopu te akcije uputiće na besplatno letovanje dvadeset dugogodišnjih dobrovoljnih davaoca krvi od 13 do 23 septembra u Pargu- Grčka.

Aražman obuhvata beplatan prevoz i 10 noćenja u trokrevetnim apartmanima.

Detaljnije...
 
AKTIVIRAN BESPLATAN BROJ ZA PRIJAVU RADA "NA CRNO"
Monday, 12 March 2018

broj za prijavu U sklopu projekta "Reci NE radu na crno", koji sprovodi Ministarstvo za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja, a čiju je realizaciju finansijski podržala norveška ambasada, aktivirana je besplatna telefonska linija za prijavu rada "na crno".
Građani Srbije mogu anonimno, pozivom na broj 0800 300 307 da prijave ukoliko su radno angažovani bez zaklјučenog ugovora o radu, kao i svaku drugu nezakonitost u radu, saopštilo je resorno ministarstvo.

Detaljnije...
 
Kome su zarade povećane početkom 2018. godine
Saturday, 10 February 2018


Nijedno preduzeće koje ne prima zaradu iz budžeta ne može da poveća zaradu u toku važenja Zakona o privremenom uredjivanju osnovica za obračun i isplatu plata odnosno zarada i drugih stalnih primanja kod korisnika javnih sredstava, koja su u većinskom državnom vlasništvu bez obzira da li su to javna preduzeča ili akcionarska društva, Odluke su Vlade RS i Skupštine RS.

Nadležni najavljuju ukidanje ovog zakona do kraja godine.

Detaljnije...
 
Rehabilitacija zaposlenih u Banji Ivanjica za 2018. godinu.
Tuesday, 23 January 2018
Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca potpisala je Ugovor o pružanju usluga prevencije radne invalidnosti, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2018. godini sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju, Ivanjica. Prva smena u feubruaru mesecu.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima sindikata opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2018. godine.

      Anketni list          Uput za banju          Obrazac za plaćeno odsustvo


Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 33 - 48 of 487
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti