Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Odložiti donošenje Pravilnika...
Monday, 12 July 2021

Odbor sindikata JSO Srbijagas za više poslodavaca usvojio mišljenje na predlog Pravilnika za utvrđivanje radnog učinka u Transportgas Srbija d.o.o. Novi Sad.koji je sindikatu dostavio v.d. direktor. Sindikat predlaže v.d. direktoru Transportgas Srbija d.o.o. Novi Sad da odloži donošenje Pravilnika.

Mišljenje

 
Letovanje u Budvi- dodatni apartmani
Monday, 05 July 2021

Zaposlenima JP Srbijagas i Transportgas Srbija doo na raspolaganju su još tri apartmana u Budvi (dva dvosobna apartmana oko 50m2, fransuski ležaj i trosed na razvlačenje u dnevnoj sobi i jedan trosobni apartman ,  oko 70 m2,jedan francuski ležaj i dva singl ležaja) 

Cene naknade troškova za održavanje tokom godine su iskazane u meniju LETOVANJE, plaćanje putem administrativne zabrane. Prijavite se kancelariji sindikata u Novom Sadu.

 
letovanje
Tuesday, 25 May 2021

Zaposlenima JP Srbijagas i članovima njihovih porodica i ove godine na raspolaganju su apartmani u Budvi za letovanje uz nadoknadu troškova za održavanje tokom godine.

 

Detaljnije...
 
Odmor u Vrnjačkoj banji
Thursday, 11 March 2021

Sindikat je sklopio Ugovor sa hotelom "FONTANA" iz Vrnjačke banje kojim je omogućeno zaposlenima i članovima porodice korišćenje usluga u toku 2021. god. Plaćanje putem administrativne zabrane više mesečnih rata zavisno od dužine boravka u hotelu.

Ugovor

Detaljnije...
 
Evropski sindikat javnih službi svojim članicama poslao pismo
Thursday, 11 March 2021

Prošla je godina dana od proglašenja pandemije virusa COVID-19, te još uvijek nismo sigurni kada i kako će se sve završiti. U dopis EPSU-a koji jasno postavlja prioritete za sljedeći period te naglašava važnost javnog sektora i njegovu ključnu ulogu u borbi protiv pandemije.

Jedna godina pandemije COVID-a 19: potreba za revalorizacijom naših javnih usluga

Na današnji dan prije godinu dana, Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je globalnu pandemiju COVID-a 19. Prošla godina ojačala je već jake strane, a dodatno produbila slabosti naših društava. U Europi je razotkrila krhkost javnih zdravstvenih sistema i potpuni nedostatak kapaciteta da se odgovori na takav šok. Tragedija je u tome što to nije došlo kao iznenađenje. Europski sindikati javnih službi prosvjedovali su zbog nedostatka osoblja, nedovoljnog financiranja i neadekvatnih resursa puno prije izbijanja pandemije. Ne začuđuje stoga što su zdravstveni sistemi i institucije za socijalnu skrb bili potpuno preopterećeni kada je udario prvi val pandemije.


Detaljnije...
 
Rehabilitacija i oporavak u Banji Kanjiža
Tuesday, 02 March 2021
Nastavlja  se prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2021. godini u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, Banja Kanjiža.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas i Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas, za više poslodavaca za 2021. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2021. godine.

  
   Anketni list          Uput za banju       

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 33 - 48 of 538
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti