Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Stečena prava nisu ugrožena
Friday, 24 March 2006

"Zaposleni kojima prestaje radni odnos na osnovu njihovog zahteva, u skladu sa Odlukom o stimulativnim merama za smanjenje broja zaposlenih, zadržavaju stečena prava utvrđena donetim odlukama u JP Srbijagas, pravosnažnim presudama i drugim odlukama državnih organa u odnosu na njih a do momenta prestanka radnog odnosa(prava na otkup stana, krediti...) " stoji u obaveštenju koje je sindikatu uputio generalni direktor Miloš Tomić.

Detaljnije...
 
Kolektivni ugovor za JP Srbijagas
Wednesday, 22 March 2006

Na sednici pregovaračkih timova Vlade RS, poslovodstva i sindikata postignut dogovor oko potrebe zaključivanja Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas zbog  izvršenih statusnih promena preduzeća i obaveze utvrđivanja visina otpremnine u slučaju tehnoloških viškova..

Detaljnije...
 
Zarada iz dobiti izvesna!
Friday, 17 March 2006

Upravni odbor JP Srbijagas, presedavao Dr.Svetislav Krstić, na sednici održanoj 17.03.2006. doneo je Odluku o isplati zarade iz dobiti zaposlenima u JP Srbijagas. Tako će biti ispoštovan  Sporazum između generalnog direktora Miloša Tomića i Sindikata. Isplata se očekuje u drugoj polovini aprila.

Detaljnije...
 
Verifikovani izborni rezultati u SO NIS-GAS
Thursday, 16 March 2006

Predsedništvo Samostalnog sindikata energetike i petrohemije Srbije verifikovalo je izborne rezultate u sindikalnim organizacijama i zakazalo Izbornu Skupštinu za 30.03.2006.god. u Vrnjačkoj banji.

Detaljnije...
 
Jubilarne nagrade za 2005.god.
Wednesday, 15 March 2006

Na osnovu odredbi Kolektivnog ugovora JSO JP Srbijagas je pokrenuo inicijativu za nabavku jubilarnih nagrada za 2005.god.

Generalni direktor JP Srbijagas  u skladu sa zahtevom  sindikata i Kolektivnim ugovorom doneo  je Odluku o visini sredstava za kupovinu ručnog sata  za zaposlenog po osnovu  ostvarenog  prava. Utvrđen je iznos od 20.000,00 dinara.

 
Potpisan Ugovor sa banjom Kanjiža
Tuesday, 07 March 2006

Zaposleni u JP Srbijagas će i ove godine moći da idu na oporavak i rehabilitaciju u banju Kanjiža na osnovu dijagnostikovane bolesti koje ova banja tretira.

Preuzmi raspored 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 449 - 464 of 470
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti