Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Pravilnik o stručnom usavršavanju
Thursday, 20 April 2006

Na osnovu Zakona o radu i Kolektivnog ugovora  generalni direktor JP Srbijagas Miloš Tomić doneo je Pravilnik o stručnom  usavršavanju zaposlenih u preduzeću.

preuzmi

 
Besplatne akcije
Monday, 17 April 2006
Na sednici Zakonodavnog odbora Skupštine Srbije održanoj 17.04.2006. razmatrani su predlozi zakona  o podeli besplatnih akcija zaposlenima u postupku privatizacije koji su predložili sindikati javnih preduzeća.
Odbor je većinom glasova prihvatio predloge zakona i konstatovao njihovu usklađenost sa Ustavom i Zakonima te ih je prosledio na dalju proceduru.  Svoj stav  pre skupštinske rasprave uskoro će dati i Odbor  za privatizaciju.  Sednici Odbora ispred predlagača ( Sindikata NIS) prisustvovao je Veljko Milošević i Dušan Uzelac.

Detaljnije...
 
Isplata zarade iz dobiti i razlike za januar i mart
Thursday, 13 April 2006

Postignut dogovor izmedu sindikata i menadžmenta o principima i rokovima isplate zarade iz dobiti te isplata  razlike za januar i mart ove godine zbog umanjenja zarade usled niže cene rada. Od narednog meseca redovan porast cene rada u skladu sa utvrdenom dinamikom do kraja godine u visini planirane inflacije.

Detaljnije...
 
Raspored korišćenja u Vrnjačkoj banji
Wednesday, 12 April 2006
Raspored korišćenja zakupljenih kapaciteta(smene) u Vrnjačkoj banji u periodu od 1.maja do 9.avgusta 2006.godine možete preuzeti ovde.
Detaljnije...
 
Treća Skupština Samostalnog sindikata energetike i petrohemije Srbije
Sunday, 02 April 2006

U Vrnjačkoj banji je 30.marta 2006. godine održana III Skupština Samostalnog sindikata energetike i petrohemije Srbije na kojoj je za predsednika ovog sindikata za mandatni period 2006-2010 godinu izabaran Veljko Milošević, predsednik JSO JP Srbijagas. 

Detaljnije...
 
Stečena prava nisu ugrožena
Friday, 24 March 2006

"Zaposleni kojima prestaje radni odnos na osnovu njihovog zahteva, u skladu sa Odlukom o stimulativnim merama za smanjenje broja zaposlenih, zadržavaju stečena prava utvrđena donetim odlukama u JP Srbijagas, pravosnažnim presudama i drugim odlukama državnih organa u odnosu na njih a do momenta prestanka radnog odnosa(prava na otkup stana, krediti...) " stoji u obaveštenju koje je sindikatu uputio generalni direktor Miloš Tomić.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 449 - 464 of 475
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti