Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Potpisan Ugovor sa banjom Kanjiža
Tuesday, 07 March 2006

Zaposleni u JP Srbijagas će i ove godine moći da idu na oporavak i rehabilitaciju u banju Kanjiža na osnovu dijagnostikovane bolesti koje ova banja tretira.

Preuzmi raspored 

Detaljnije...
 
Besplatne akcije
Sunday, 05 March 2006

Na Fruškoj gori je 4 i 5 marta održana priprema za predlagače zakona o podeli besplatnih akcija NIS.EPS,PTT i Telekoma. Cilj ovog okuljanja je  stručna edukacija predlagača za prestojeću sednicu Narodne Skupštine na kojoj će se raspravljati o ovom setu Zakona. 

Detaljnije...
 
Sporazumom do povećanja zarada
Friday, 03 March 2006

Potpisan Sporazum između generalnog direktora JP Srbijagas i JSO JP Srbijagas koji će dovesti do očuvanja realnog  rasta zarada zaposlenih u kompaniji do kraja godine.Sprazumom je definisano niz mera koje su usglašene između generalnog direktora i sindikata .

Detaljnije...
 
Potpisan Aneks II Kolektivnog ugovora
Wednesday, 01 March 2006

Generalni direktor JP Srbijagas Miloš Tomić i predsednik JSO JP Srbijagas Veljko Milošević potpisali Aneks II Kolektivnog ugovora sa primenom od 01. februara 2006.god. kao rezultat jedne od usglašenih mera u cilju povećanja cene rada od februara meseca.

Detaljnije...
 
Poklon čestitka zaposlenim ženama
Monday, 27 February 2006

JSO JP Srbijagas će svim zaposlenim ženama u preduzeću povodom predstojećeg praznika Dana žena uručiti poklon čestitku u iznosu od 3000.00 dinara. Dame čestitamo!!!

 
Vrnjačka banja
Thursday, 23 February 2006

Vrnjačka banja već od 12 marta po rasporedu koji je u prilogu. Podsećamo zaposlene u JP Srbijagas da prijavljivanje ide preko sindikalnih podružnica/organizacija u kancelariji JSO JP Srbijagas Novi Sad. Godišnja kvota je 10% od ukupnog broja zaposlenih. Predsednici sindikalnih podružnica odnosno organizacija su odgovorni za realizaciju ovog programa.

Preuzmi raspored 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 465 - 480 of 481
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti