Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Dvadeset dobrovoljnih davaoca krvi besplatno letuju
Tuesday, 27 March 2018

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas promoviše i postiče humanost među svojim članovima i u sklopu te akcije uputiće na besplatno letovanje dvadeset dugogodišnjih dobrovoljnih davaoca krvi od 13 do 23 septembra u Pargu- Grčka.

Aražman obuhvata beplatan prevoz i 10 noćenja u trokrevetnim apartmanima.

Detaljnije...
 
AKTIVIRAN BESPLATAN BROJ ZA PRIJAVU RADA "NA CRNO"
Monday, 12 March 2018

broj za prijavu U sklopu projekta "Reci NE radu na crno", koji sprovodi Ministarstvo za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja, a čiju je realizaciju finansijski podržala norveška ambasada, aktivirana je besplatna telefonska linija za prijavu rada "na crno".
Građani Srbije mogu anonimno, pozivom na broj 0800 300 307 da prijave ukoliko su radno angažovani bez zaklјučenog ugovora o radu, kao i svaku drugu nezakonitost u radu, saopštilo je resorno ministarstvo.

Detaljnije...
 
Kome su zarade povećane početkom 2018. godine
Saturday, 10 February 2018


Nijedno preduzeće koje ne prima zaradu iz budžeta ne može da poveća zaradu u toku važenja Zakona o privremenom uredjivanju osnovica za obračun i isplatu plata odnosno zarada i drugih stalnih primanja kod korisnika javnih sredstava, koja su u većinskom državnom vlasništvu bez obzira da li su to javna preduzeča ili akcionarska društva, Odluke su Vlade RS i Skupštine RS.

Nadležni najavljuju ukidanje ovog zakona do kraja godine.

Detaljnije...
 
Rehabilitacija zaposlenih u Banji Ivanjica za 2018. godinu.
Tuesday, 23 January 2018
Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca potpisala je Ugovor o pružanju usluga prevencije radne invalidnosti, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2018. godini sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju, Ivanjica. Prva smena u feubruaru mesecu.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima sindikata opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2018. godine.

      Anketni list          Uput za banju          Obrazac za plaćeno odsustvo


Detaljnije...
 
Kolektivni ugovor produžen Sporazumom
Thursday, 11 January 2018
Na sednici Vlade RS, održanoj 11.1.2018. god. data je saglasnost na Sporazum o produženju roka važenja Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas na još tri godine, kako su se ranije sporazumeli socijalni partneri: predstavnici Vlade RS, poslodavac i sindikat.
Detaljnije...
 
Novogodišnji paketići za decu 2017.god.
Wednesday, 06 December 2017

Nakon sprovedenog postupka Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas za više polodavaca za nabavku novogodišnjih paketića za decu zaposlenih putem vrednosnog vaučera, odabrane su dve kompanije u kojima će te moći sa svojom decom sami odabrati sastav paketića.

Utvrđena je vrednost vaučera Kolektivnim ugovorom i iznosi 9.313,00 dinara sa PDV koji će naručilac, JSO JP Srbijagas za više poslodavaca, platiti dobavljaču.

Ukupna vrednost jednog vaučera sa dodatnim bonusom je u:

  • Pertini toys doo, 13.597,00 dinara
  • Dexy Co kids, 12.450,00 dinara

Vaučere sa upustvom za realizaciju možete preuzeti u kancelarijama sindikata od 11.12.2017.god. kada i počinje mogućnost njihove realizacije.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 49 - 64 of 501
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti