Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Isplatiti zajam zaposlenima u avgustu
Monday, 07 August 2006

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas uputila zahtev generalnom direktoru Milošu Tomiću za isplatu zajma zaposlenima  do kraja avgusta za nabavku ogreva,zimnice i uđžbenika a u skladu sa Kolektivnim ugovorom i pozitivnim zakonskim propisima.

 
Sindikat traži odgovore, odgovornost ...
Tuesday, 01 August 2006

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas uputila zahtev generalnom direktoru Milošu Tomiću za održavanje zajedničkog sastanka na kome bi se razmatrale teme od suštinskog značaja za kompaniju i sve zaposlene a između ostalog: rezultati poslovanja u prethodnom periodu, likvidnost  i perspektiva kompanija,reorganizacija...

 
Susreti radnika naftne i gasne privrede Srbije
Friday, 28 July 2006

U organizaciji sindikata prvi susreti radnika naftne i gasne privrede Srbije održaće se u Bečićima od 13.09.do 18.09.2006.god.  JP Srbijagas će nastupiti u većini  predviđenih disciplinama. Kapiteni sportskih ekipa će predložiti kandidate za sastav ekipa Sportskom klubu i Sindikatu koji će odrediti  konačni spisak učesnika.

 
Besplatne akcije - hronologija i nastavak akcije
Monday, 10 July 2006
Glasanjem protiv zakona koje je predložila Narodna inicijativa, Narodna skupština je odlucila da zaposleni u javnim preduzecima ne ostvare pravo na tržišno vredne akcije po osnovu radnog staža, a vecina gradana Srbije, zaposleni u javnom sektoru, uopšte ni ne ostvari pravo na besplatne akcije.
To samo znaci da se borba za ostvarivanje prava na besplatne akcije nastavlja!
Detaljnije...
 
Sindikat zahteva maksimalnu angažovanost i odgovornost
Thursday, 06 July 2006

Jedinstvena Sindikalna organizacija JP Srbijagas, na sednici održanoj 06.07.2006. u Novom Sadu, zahteva od generalnog direktora, menađžmenta i Upravnog odbora da preduzmu sve neophodne mere radi prevazilaženja problema nelekvidnosti preduzeća.

Detaljnije...
 
Cena rada za III kvartal veća za 3%
Wednesday, 05 July 2006

U skladu sa Programom poslovanja JP Srbijagas i Smernicama Vlade RS u oblasti zarada i radne snage za 2006. godinu cena rada za III kvartal , počevši od julske zarade, biće uvećana za 3 %. Time će se striktno ispoštovati  politika rasta zarada u JP , Kolektivni ugovor i Sporazum između generalnog direktora i sindikata.

 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 529 - 544 of 572
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести