Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Isplata zarade iz dobiti i razlike za januar i mart
Thursday, 13 April 2006

Postignut dogovor izmedu sindikata i menadžmenta o principima i rokovima isplate zarade iz dobiti te isplata  razlike za januar i mart ove godine zbog umanjenja zarade usled niže cene rada. Od narednog meseca redovan porast cene rada u skladu sa utvrdenom dinamikom do kraja godine u visini planirane inflacije.

Detaljnije...
 
Raspored korišćenja u Vrnjačkoj banji
Wednesday, 12 April 2006
Raspored korišćenja zakupljenih kapaciteta(smene) u Vrnjačkoj banji u periodu od 1.maja do 9.avgusta 2006.godine možete preuzeti ovde.
Detaljnije...
 
Treća Skupština Samostalnog sindikata energetike i petrohemije Srbije
Sunday, 02 April 2006

U Vrnjačkoj banji je 30.marta 2006. godine održana III Skupština Samostalnog sindikata energetike i petrohemije Srbije na kojoj je za predsednika ovog sindikata za mandatni period 2006-2010 godinu izabaran Veljko Milošević, predsednik JSO JP Srbijagas. 

Detaljnije...
 
Stečena prava nisu ugrožena
Friday, 24 March 2006

"Zaposleni kojima prestaje radni odnos na osnovu njihovog zahteva, u skladu sa Odlukom o stimulativnim merama za smanjenje broja zaposlenih, zadržavaju stečena prava utvrđena donetim odlukama u JP Srbijagas, pravosnažnim presudama i drugim odlukama državnih organa u odnosu na njih a do momenta prestanka radnog odnosa(prava na otkup stana, krediti...) " stoji u obaveštenju koje je sindikatu uputio generalni direktor Miloš Tomić.

Detaljnije...
 
Kolektivni ugovor za JP Srbijagas
Wednesday, 22 March 2006

Na sednici pregovaračkih timova Vlade RS, poslovodstva i sindikata postignut dogovor oko potrebe zaključivanja Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas zbog  izvršenih statusnih promena preduzeća i obaveze utvrđivanja visina otpremnine u slučaju tehnoloških viškova..

Detaljnije...
 
Zarada iz dobiti izvesna!
Friday, 17 March 2006

Upravni odbor JP Srbijagas, presedavao Dr.Svetislav Krstić, na sednici održanoj 17.03.2006. doneo je Odluku o isplati zarade iz dobiti zaposlenima u JP Srbijagas. Tako će biti ispoštovan  Sporazum između generalnog direktora Miloša Tomića i Sindikata. Isplata se očekuje u drugoj polovini aprila.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 545 - 560 of 569
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести