Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google






Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Влада РС усвојила Предлог Закона о агенцијском запошљавању
Thursday, 01 August 2019

Влада је на данашњој седници, 01. август, усвојила Предлог закона о агенцијском запошљавању, којим се усаглашава радно законодавство Србије са међународним стандардима Међународне организације рада (МОР) и Европске уније.

Предложеним законским решењима уредиће се ова област и максимално заштитити такозвани агенцијски запослени. Наиме, агенцијским запосленима биће обезбеђена једнака зарада и други услови рада (радно време, одсуства, одмори) безбедност и здравље на раду и други услови рада који се примењују на запослене које непосредно запошљава послодавац.(Саопштење Владе РС)
 
 
 
POZAJMICA OD SINDIKATA
Tuesday, 28 May 2019

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca  će pred godišnje odmore u okviru svojih mogućnosti omogućiti pozajmicu članovima sindikata koji podnesu zahtev  u visini od 25.000 dinara sa rokom otplate  od 12 meseci putem administrativne zabrane i grejs periodom otplate od 6 meseci.

Potpisan zahtev se podnosi u kancelarijama sindikata lično ili poštom  Andrei Pašić.

Obrazac zahteva

 
PRVOMAJSKI PROGLAS 2019.
Friday, 26 April 2019

2019  •    Opširnije

arhiva Volim svoju zemlju.
Ali hoću da i ona voli mene. Da ceni ono što jesam i što znam. Ono zašta sam se školovao, pekao zanat, radio i istovremeno studirao. Znam šta sam joj dao.
Zna li ona šta mi oduzima?
Ono najvažnije – vreme. Pušta me da čekam. Da čekam posao, kredit, stan, bolji trenutak za ženidbu, rađanje, školovanje dece...
(Klikom na sliku preuzmi plakat)

 
Socijalno-ekonomski savet RS će raspravljati o mišljenju...
Thursday, 18 April 2019
Sednica Socijalno-ekonomskog saveta Republike Srbije na zahtev socijalnih partnera zakazana je za 23. april na kojoj će se raspravljati, između ostalog,i o mišljenju Ministarstva finansija u vezi prava na poresko oslobađanje za naknadu troškova zaposlenima za prevoz za dolazak i odlazak sa rada.
 
Sindikat ceni humanost!
Thursday, 04 April 2019

Jedinstvena sindikalna organizacija JP “Srbijagas” i ove godine nastavlja da promoviše i podstiče humanost među svojim članovima te uputiće na besplatno letovanje određeni broj dugogodišnjih dobrovoljnih davaoca krvi (oni koji to pravo nisu iskoristili prošle godine) u Grčku- Kasandra (Halkidiki) u periodu od 17. do 27. Septembra 2019. godine. U tom periodu je organizovana  grupa i za ostale zaposlene i članove njihovih porodica po promotivnoj ceni.

Više informacijai i prijave u kancelariji Sindikata (021/481-1168-Andrea Pašić).

letovanje 

 
Rehabilitacija zaposlenih u 2019. godini
Friday, 01 February 2019
Nastavlja  se prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2019. godini sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju, Banja Kanjiža i Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju Ivanjica.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas i Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas, za više poslodavaca za 2019. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2019. godine.

      Anketni list          Uput za banju          Obrazac za plaćeno odsustvo

 
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 65 - 80 of 538
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti