Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Letovanje u Budvi- dodatni apartmani
Monday, 05 July 2021

Zaposlenima JP Srbijagas i Transportgas Srbija doo na raspolaganju su još tri apartmana u Budvi (dva dvosobna apartmana oko 50m2, fransuski ležaj i trosed na razvlačenje u dnevnoj sobi i jedan trosobni apartman ,  oko 70 m2,jedan francuski ležaj i dva singl ležaja) 

Cene naknade troškova za održavanje tokom godine su iskazane u meniju LETOVANJE, plaćanje putem administrativne zabrane. Prijavite se kancelariji sindikata u Novom Sadu.

 
letovanje
Tuesday, 25 May 2021

Zaposlenima JP Srbijagas i članovima njihovih porodica i ove godine na raspolaganju su apartmani u Budvi za letovanje uz nadoknadu troškova za održavanje tokom godine.

 

Detaljnije...
 
Odmor u Vrnjačkoj banji
Thursday, 11 March 2021

Sindikat je sklopio Ugovor sa hotelom "FONTANA" iz Vrnjačke banje kojim je omogućeno zaposlenima i članovima porodice korišćenje usluga u toku 2021. god. Plaćanje putem administrativne zabrane više mesečnih rata zavisno od dužine boravka u hotelu.

Ugovor

Detaljnije...
 
Evropski sindikat javnih službi svojim članicama poslao pismo
Thursday, 11 March 2021

Prošla je godina dana od proglašenja pandemije virusa COVID-19, te još uvijek nismo sigurni kada i kako će se sve završiti. U dopis EPSU-a koji jasno postavlja prioritete za sljedeći period te naglašava važnost javnog sektora i njegovu ključnu ulogu u borbi protiv pandemije.

Jedna godina pandemije COVID-a 19: potreba za revalorizacijom naših javnih usluga

Na današnji dan prije godinu dana, Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je globalnu pandemiju COVID-a 19. Prošla godina ojačala je već jake strane, a dodatno produbila slabosti naših društava. U Europi je razotkrila krhkost javnih zdravstvenih sistema i potpuni nedostatak kapaciteta da se odgovori na takav šok. Tragedija je u tome što to nije došlo kao iznenađenje. Europski sindikati javnih službi prosvjedovali su zbog nedostatka osoblja, nedovoljnog financiranja i neadekvatnih resursa puno prije izbijanja pandemije. Ne začuđuje stoga što su zdravstveni sistemi i institucije za socijalnu skrb bili potpuno preopterećeni kada je udario prvi val pandemije.


Detaljnije...
 
Rehabilitacija i oporavak u Banji Kanjiža
Tuesday, 02 March 2021
Nastavlja  se prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2021. godini u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, Banja Kanjiža.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas i Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas, za više poslodavaca za 2021. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2021. godine.

  
   Anketni list          Uput za banju       

Detaljnije...
 
Potpisan Kolektivni ugovor za Transportgas Srbija doo
Friday, 29 January 2021

Za kompaniju Transportgas Srbija doo Novi Sad je potisan Kolektivni ugovor sa rokom važenja od 3 godine. Novim Kolektivnim ugovorom su sačuvana sva prava koja su zaposlenim do sada garantovao Kolektivni ugovor JP Srbijagasa.

Kolektivni ugovor

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 65 - 80 of 569
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести