Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sportski dan zaposlenih u danima jubileja JP "Srbijagas"
Sunday, 04 October 2015

U znaku fer pleja i sportskog duha

            Novosadski Sportski i poslovni centar “Vojvodina” bio je u subotu  obojen bojama nacionalne gasne kompanije. Naime, po drugi put je u dvoranama popularnog SPENS-a organizovana specifična manifestacija JP “Srbijagas” pod nazivom “Sportski dan“, ali je i u Amfiteatru ovog hrama sporta održana i redovna godišnja Skupština Sportskog kluba naše kompanije. „Sportski dan“ je organizovan u okviru obeležavanja jubileja – desetogodišnjice JP „Srbijagas“. Kao i prethodna dva puta, (prvi susret sportista rekreativaca Srbijagasa održan je 2012. godine u Staroj Pazovi), zajednički organizatori ovog sportskog druženja bili su Jedinstvena sindikalna organizacija i Sportski klub JP „Srbijagas“.
Detaljnije...
 
E. Burmistrova: Gasprom eksport će ostati pouzdan partner Srbije i Srbijagasa
Friday, 02 October 2015

 

Regionalna konferencija "Izazovi energetske stabilnosti"

            Gasprom eksport će uvek, na vreme i u potrebnim količinama isporučivati gas Srbiji, Ruska kompanija će uvek ostati pouzdan partner Srbije i nikakvi "politički vetrovi" ne mogu obustaviti naše isporuke gasa Srbiji, poručila je danas generalni direktor Gasprom eksporta Elena Burmistrova na Energetskoj konferenciji u Beogradu povodom 10 godina rada preduzeća Srbijagas. Ona je poručila da će Gasprom ekport uvek ostati predvidiv i pouzdan partner Srbije, jer "Gasprom ne može da izda Srbiju, našeg tradicionalnog prijatelja".

Detaljnije...
 
Nema nesporazuma u HIP Azotara
Friday, 18 September 2015

Na zajedničkom sastanku vrha Saveza Samostalnih sindikata Srbije i poslovodstva HIP Azotara zaključeno da nema nikakvih nesporazuma između organizovanih sindikata u Društvu i poslovodstva HIP Azotara i da se rad sindikalnih organizacija u Društvu odvija nesmetano, u skladu sa Zakonom o radu i Kolektivnim ugovorom.

Povod sastanku su razne špekulacije iznošene kroz medije prethodnih dana i na zvaničnim sastancima sindikata na svim nivoima povodom privremenog udaljenja sa posla tri zaposlena.

Zaključci

 
Solidarna pomoć
Saturday, 12 September 2015

U skladu sa Statutom JP Srbijagas i Kolektivnim ugovorom za JP Srbijagas  uredjena je  oblast ostvarivanja prava i načinu isplate solidarne pomoći zaposlenima.

Pravilnik o solidarnoj pomoć...

Pregled zdrastvenih usluga  za koje se može .....

Zahtev za naknadu troškova Obrazac br 3

Zahtev za naknadu troškova Obrazac br 3-1

Zahtev za naknadu štete Obrazac br 3-2Komisija za solidarnu pomoć

 
Energetska zajednica o primeni direktiva
Wednesday, 02 September 2015
Janez Kopač, direktor Sekretarijata, Narodnoj skupštini je predstavio stanje sprovođenja i napretka u sprovođenju direktiva Energetske zajednice.
Na zajeničkoj konferenciji za novinare sa dr Aleksandrom Tomić, predsednicom Odbora za energetiku, i Mirjanom Filipović, državnim sekretarom, direktor Kopač je rekao:

„Čestitam Srbiji koja je prva u Energetskoj zajednici prenela Treći energetski paket. Međutim, ovo je samo prvi korak. Puna implementacija treba da se nastavi tokom naredne godine. Pod ovim mislim na donošenje podzakonskih akata u sektoru gasa, uspostavljanje izbalansiranog tržišta gasa i uvoza/izvoza (prekogranična trgovina) električne energije prema multilatelarnim obrascima SEE CAO. Najvažnije što ostaje da se uradi jeste implementacija funkcionalnog razdvajanja. Uspostavljanjem razmene energije, iako se malo odocnilo, Srbija će postati prva država u regionu koja je to uradila. To će biti vrlo značajan korak i podsticaj za razvoj tržišta električne energije u celom regionu.“


Direktor Kopač je istakao i da Srbija, uprkos napretku, još uvek nije u potpunosti prenela i implementirala direktive o sumporu u gorivima i da očekuje da će to kršenje zakona Energetske zajednice biti popravljeno u što kraćem roku."
 
Dividenda od NIS-ovih akcija
Monday, 31 August 2015
Isplata dividendi od NIS-ovih akcija je 31.avgusta 2015.godine za vlasnike tih akcija.

Vrednost jedne akcije je 39,87 dinara u neto iznosu.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 65 - 80 of 468
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti