Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sa umanjenim zaradama i u 2017.godini!
Tuesday, 06 December 2016
Sindikati javnog sektora i državnih preduzeća u otvorenom pismu Presedniku Vlade RS su izrazili nezadovoljstvo.
Posebno je naglašeno pitanje opravdanosti dalje primene Zakona o ograničavanju zarada i    zapošljavanja u javnom sektoru i državnim preduzećima.

Detaljnije...
 
Novogodišnji paketići za decu
Monday, 28 November 2016

SAMI IZABERITE PAKETIĆ ZA SVOJE DETE!

Ove godine deci zaposlenima u našoj kompaniji sindikat će obezbediti mogućnost samostalnog izbora novogodišnjeg paketića za decu, dodelom vrednosnog vaučera za kupovinu paketića u objektima ponuđača koji će naknadno biti odabrani i objavljeni.

Detaljnije...
 
Pozajmica
Thursday, 27 October 2016
Od srede, 02.11.2016. godine počinju aktivnosti na realizaciji  isplate pozajmice zaposlenima- članovima sindikata JSO JP Srbijagas u saradnji sa AIK BANKOM a.d.Beograd.
Zaposleni koji žele pozajmicu u iznosu 60.000 dinara prijaviće se predstavnicima sindikata prema dole priloženom spisku kako bi se pripremila odgovarajuća dokumenta..

Dokument-Sporazum

Detaljnije...
 
Postupak dobijanja plaćenog odsustva za odlazak na prevenciju,oporavak i rehabilitaciju zaposlenih
Wednesday, 19 October 2016

Obaveštavamo zaposlene da je potrebno posle prijave putem Anketnog lista koji se dostavlja sindikatu i predloga od strane Komisije za upućivanje zaposlenih na oporavak i rehabilitaciju, potrebno popuniti Obrazac broj 12 – Zahtev zaposlenog za plaćeno odsustvo, koji je dostavljen od strane Izvršne funkcije za pravne, kadrovske i opšte poslove, kojim je utvrđena procedura za dobijanje plaćenog odsustva i nakon toga popuniti Uput za prevenciju, oporavak I rehabilitaciju.

U prilogu se nalazi Obrazac br.12  i Uput.

 
Uskoro pozajmica!
Tuesday, 18 October 2016
Jedinstvena sindikalna organizacija JP „Srbijagas“ za više poslodavaca u saradnji sa poslovnom  bankom će zaposlenima - članovima sindikata  isplatiti beskamatnu pozajmicu u iznosu od 60.000,00 dinara (bez dodatnih troškova i kamata za zaposlene) sa rokom vraćanja od 10 mesečnih rata (20 polumesečnih rata).

Sve aktivnosti oko prijavljivanja zaposlenih sprovodiće sindikat. U narednih nekoliko dana imaćete detaljnije informacije.
Detaljnije...
 
KAKO JE PRIVREMENI ZAKON POSTAO TRAJAN
Wednesday, 12 October 2016

Udruženje sindikata penzionera Srbije predalo je Skupštini Srbije zvaničan zahtev za poništenje Zakona o privremenom uređivanju isplata penzija koji je, po njihovom mišlјenju, „protivustavno privremeno umanjio penzije na neograničen rok” i kojim je suspendovano usklađivanje penzija dva puta godišnje.

Penzioneri od poslanika Skupštine Srbije očekuju i da donesu zakon kojim bi se omogućila kvalitativna promena upravlјačke strukture Fonda PIO da bi oni koji su uplaćivali i koji i danas uplaćuju u penzijski fond, stekli pravo da imovinom i upravlјaju.

Predsednik Udruženja sindikata penzionera Srbije Milorad Vujasinović ocenjuje da je, s obzirom na to da se beleži ekonomski oporavak i rast BDP-a, došlo vreme da se penzionerima, koji su podneli najveći teret stabilizacije državne kase, osim zahvalnosti, počnu vraćati oduzete prinadležnosti.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 65 - 80 of 487
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti