Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sindikat traži naknadu 100 odsto zarade i za zaposlene u realnom sektoru
Thursday, 19 November 2020

Savez samostalnih sindikata Srbije zahteva od Vlade Srbije da, po hitnom postupku, donese uredbu kojom će propisati da su svi poslodavci dužni da, zaposlenima koji privremeno odsustvuju sa rada zbog potvrđene zarazne bolesti COVID 19 ili zbog mere izolacije ili samoizolacije naložene u vezi sa tom bolešću, obezbede pravo na novčanu naknadu zarade u visini od 100 odsto osnova za nakanadu zarade.

Detaljnije...
 
Kolektivni ugovori u JP Srbijagas i Transportgas Srbija doo
Wednesday, 04 November 2020

Sindikat je prema Vladi Republike Srbije i poslodavcu pokrenuo Inicijativu za zaključivanje Sporazuma o produženju roka važenja Kolektivnog ugovora za JP "Srbijagas" za još tri godine.

Predsedništvo Jedinstvene sindikalne organizacije JP "Srbijagas" za više poslodavaca razmatralo je sve  modalitete u vezi pregovora za zaključivanje novog kolektivnog ugovora imajući u vidu da sadašnji ističe 03.02.2021.godine.

Detaljnije...
 
Zaposlenima zarada iz dobiti kompanije za 2019. godinu
Thursday, 29 October 2020

Nadzorni odbor JP Srbijagas je na današnjem vansedničbom izjašnjavanju usvojio Odluku o raspodeli dobiti JP Srbijagas po finansijskom izveštaju za 2019. godinu. Na ime učešća zaposlenih u dobiti za 2019. godinu koja se raspoređuje u visini prosečne bruto zarade zaposlenih u JP Srbijagas za 2019. godinu, a srazmerno učepću zarade zapooslenog u ukupnom fondu zarada.

Odluka je upućena na saglasnost Vladi RS.

Detaljnije...
 
ZAJEDNIČKA IZJAVA SOCIJALNIH PARTNERA EVROPSKOG SEKTORSKOG SOCIJALNOG DIJALOGA O GASU
Thursday, 17 September 2020

Evropski socijalni partneri u gasnoj industriji EPSU, Eurogas i IndustriAll Evrope posvećeni su zajedničkom postizanju karbonske (ugljene) neutralnosti u Evropskoj Uniji do 2050. godine. Svi prepoznajemo vitalnu ulogu koju će sektor gasa igrati u postizanju naših klimatskih ciljeva i mogućnosti koje nove gasne tehnologije nude Evropskoj radnoj snazi da bi imala kvalitetne, stabilne i nesezonske poslove. Evropa je danas vodeća u ovim oblastima i trebalo bi da osiguramo da maksimalno iskoristimo ovu priliku za sve Evropljane. Dok ekonomska kriza koju je pokrenula pandemija COVID-19 teško pogađa evropsku ekonomiju i industriju, Evropski Socijalni Partneri u gasnom sektoru odlučni su u nameri da nastave sa prelaskom na dekarbonizovane i obnovljive gasove i obezbe kvalitetno zaposlenje u Evropi. (Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca je članica evropskih sindikata i uključeni su  u dogovore evropskih prtnera

 

Detaljnije...
 
Unija poslodavaca Srbije za ukidanje dokumentovanja troškova za prevoz
Monday, 27 July 2020

Unija poslodavaca Srbije, reprezentativni socijalni partner, uputila je Vladi Srbije predlog paketa 5+3 mere za revitalizaciju privrede i minimiziranje uticaja pandemije na nacionalnu ekonomiju.

Jedan od predloga Unije je ukidanje obaveze dokumentovanja neoporezovanih troškova naknada prevoza za dolazak i odlazak zaposlenih sa radnog mesta,čime se pridružila zahtevu reprezentativnih sindikata koji su na Socijalno ekonomskom savetu Srbije tražili stavljanje van snage mišljenje Ministarstva finansija.

Prethodno mišlјenje Ministarstva finansija o pravdanju tih troškova samo je stvorilo više obaveza radnicima, ali i dodatni posao računovođama ukoliko su proveravali račune koje su im zaposleni dostavlјali

Detaljnije...
 
Jednokratna solidarna pomoć zaposlenima koji su u toku pandemije oboleli
Thursday, 23 July 2020

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca će isplatiti jednokratnu solidarnu pomoć u iznosu od 30.000 dinara zaposlenima- članovima Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas za više poslodavaca koji su od početka pandemije korona virusa oboleli a bili pozitivni na ovaj virus.

Odluka o obrazovanju komisije

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 81 - 96 of 574
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести