Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

ISPLATA JUBILARNIH NAGRADA NIJE NEZAKONITA
Wednesday, 04 November 2015

Jedinstvena sindikalna organizacija JP „Srbijagas“ smatra da su u prethodnom periodu u pojedinim medijima prisutne špekulacije i neistine o nezakonitoj isplati jubilarnih nagrada zaposlenima u preduzeću. S tim u vezi, JSO saopštava da je ova isplata realizovana apsolutno u skladu sa Programom o izmenama i dopunama Programa poslovanja JP „Srbijagas“ za 2015. godinu, kao i na osnovu Kolektivnog  ugovora potpisanog u februaru ove godine.

Detaljnije...
 
„Gasprom“ i „Srbijagas“ potpisali Memorandum o razumevanju
Thursday, 29 October 2015

 

Proširenje PSG Banatski Dvor

U sedištu ruske kompanije „Gasprom“ održan je radni sastanak Predsednika Upravnog odbora Alekseja Milera i Predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića. Kako je saopšteno iz „Gasproma“ , strane su razmotrile niz pitanja u vezi sa bilateralnom saradnjom u energetskoj oblasti. Posebna pažnja je posvećena isporukama ruskog prirodnog gasa u Srbiju i njegovom podzemnom skladištenju na teritoriji Republike.

Detaljnije...
 
JSO JP Srbijagas za više poslodavaca
Wednesday, 07 October 2015
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na zahtev Samostalnog sindikata energetike Srbije izdalo je Rešenje o upisu (promeni naziva) Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas za više poslodavaca.

Ovim Rešenjem je JSO JP Srbijagas preregistrovan u sindikat za više poslodavaca i prati proces reorganizacije kompanije. Ova organizacija ostaje nadležna i za novoosnovana društva "Transportgas Srbija" Novi Sad i "Distribucijagas Srbija" Novi Sad.

Rešenje
Detaljnije...
 
Sportski dan zaposlenih u danima jubileja JP "Srbijagas"
Sunday, 04 October 2015

U znaku fer pleja i sportskog duha

            Novosadski Sportski i poslovni centar “Vojvodina” bio je u subotu  obojen bojama nacionalne gasne kompanije. Naime, po drugi put je u dvoranama popularnog SPENS-a organizovana specifična manifestacija JP “Srbijagas” pod nazivom “Sportski dan“, ali je i u Amfiteatru ovog hrama sporta održana i redovna godišnja Skupština Sportskog kluba naše kompanije. „Sportski dan“ je organizovan u okviru obeležavanja jubileja – desetogodišnjice JP „Srbijagas“. Kao i prethodna dva puta, (prvi susret sportista rekreativaca Srbijagasa održan je 2012. godine u Staroj Pazovi), zajednički organizatori ovog sportskog druženja bili su Jedinstvena sindikalna organizacija i Sportski klub JP „Srbijagas“.
Detaljnije...
 
E. Burmistrova: Gasprom eksport će ostati pouzdan partner Srbije i Srbijagasa
Friday, 02 October 2015

 

Regionalna konferencija "Izazovi energetske stabilnosti"

            Gasprom eksport će uvek, na vreme i u potrebnim količinama isporučivati gas Srbiji, Ruska kompanija će uvek ostati pouzdan partner Srbije i nikakvi "politički vetrovi" ne mogu obustaviti naše isporuke gasa Srbiji, poručila je danas generalni direktor Gasprom eksporta Elena Burmistrova na Energetskoj konferenciji u Beogradu povodom 10 godina rada preduzeća Srbijagas. Ona je poručila da će Gasprom ekport uvek ostati predvidiv i pouzdan partner Srbije, jer "Gasprom ne može da izda Srbiju, našeg tradicionalnog prijatelja".

Detaljnije...
 
Nema nesporazuma u HIP Azotara
Friday, 18 September 2015

Na zajedničkom sastanku vrha Saveza Samostalnih sindikata Srbije i poslovodstva HIP Azotara zaključeno da nema nikakvih nesporazuma između organizovanih sindikata u Društvu i poslovodstva HIP Azotara i da se rad sindikalnih organizacija u Društvu odvija nesmetano, u skladu sa Zakonom o radu i Kolektivnim ugovorom.

Povod sastanku su razne špekulacije iznošene kroz medije prethodnih dana i na zvaničnim sastancima sindikata na svim nivoima povodom privremenog udaljenja sa posla tri zaposlena.

Zaključci

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 97 - 112 of 503
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti