Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Isplata dividende od akcija NIS 18. avgusta
Thursday, 17 August 2017
Odbor direktora NIS ad.  doneo je  Odluku da se 18. avgusta svim akcionarima NIS ad ( i za  zaposlene i bivše zaposlene) isplati dividenda za 2016 god.  u neto iznosu od 20,961 dinara po akciji.
 
Upustvo o postupku ostvarivanja prava na plaćeno odsustvo
Thursday, 17 August 2017

U skladu sa Zakonom o radu RS i Kolektivnim ugovorom za JP Srbijagas generalni direktor je doneo Upustvo o postupku ostvarivanja prava na odsustvo sa rada uz naknadu zarade ( plaćeno odsustvo) kojim se bliže uređuje postupak ostvarivanja ovih prava zaposlenih koje sprovode rukovodioci organizacionih jedinica.

Upustvo

Detaljnije...
 
Dividenda na akcije NIS-a za 2016.god,
Thursday, 29 June 2017
Skupština akcionara NIS ad usvojila Odluku o raspodeli dobiti za 2016 god. kojom je utvrdjena vrednost akcije NIS  za male akcionare ( zaposlene i bivše zaposlene) u neto iznosu od 20,961 dinara po akciji a isplata je u intervalu avgust- septembar 2017. god. kada Odluku donese Odbor direktora NIS ad.  
 
Rehabilitacija zaposlenih u Banji "Junaković" za 2017. godinu.
Thursday, 25 May 2017

Potpisan je Ugovor o pružanju usluga prevencije radne invalidnosti, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2017. godini sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju "Junaković" Apatin. Prva smena u junu mesecu.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2017. godine.

      Anketni list          Uput za banju          Obrazac za plaćeno odsustvo

 

Detaljnije...
 
Formira se radna grupa za izmenu Zakona o PIO
Saturday, 13 May 2017
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja najavilo je formiranje radne grupe koja će raditi na pripremi izmena i dopuna Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.  Do najave izmena i dopuna tog zakona došlo je nakon inicijative SSSS za izmenu člana 70a Zakona o penzijsko i invalidskom osiguranju. Na sastanku Socijalno-ekonomskog saveta 18. aprila odlučeno je da se Vladi Srbije uputi zahtev da ukine trajno umanjenje penzija od 0,34 odsto mesečno za građane koji su zbog beneficiranog radnog staža otišli u penziju pre navršenih 65 godina starosti. SSSS očekuje da će radna grupa u što kraćem roku pripremiti izmene, kojima će biti ispravljena nepravda učinjena penzionerima.
 
Preraspodela radnog vremena i rad u smenama
Monday, 08 May 2017

Na Zahtev Samostalnog sindikata radnika energetike Srbije a zbog učestalog pogrešnog tumačenja  zakona i opštih akata i pojedinih prava na štetu zaposlenih, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izdalo je mišljenje broj: 011-00-107/2017-02 koje možete preuzeti u nastavku vesti.

mišljenje ministarstva

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 97 - 112 of 538
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
RTS :: Vesti