Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google






Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

ISPLATA JUBILARNIH NAGRADA NIJE NEZAKONITA PDF Štampaj E-pošta
Wednesday, 04 November 2015

Jedinstvena sindikalna organizacija JP „Srbijagas“ smatra da su u prethodnom periodu u pojedinim medijima prisutne špekulacije i neistine o nezakonitoj isplati jubilarnih nagrada zaposlenima u preduzeću. S tim u vezi, JSO saopštava da je ova isplata realizovana apsolutno u skladu sa Programom o izmenama i dopunama Programa poslovanja JP „Srbijagas“ za 2015. godinu, kao i na osnovu Kolektivnog  ugovora potpisanog u februaru ove godine.

Jedinstvena sindikalna organizacija JP „Srbijagas“ ovim putem ističe da je pomenuti Rebalans Programa poslovanja za 2015. godinu dobio saglasnost i prošao usvajanje na svim nadležnim nivoima, počev od Nadzornog odbora JP „Srbijagas“, koji je taj dokument doneo u julu ove godine. Takođe, sindikat ukazuje na to da se od početka godine finansijska situacija u preduzeću popravila i da kompanija pozitivno posluje, što se očekuje i do kraja godine, a to je i bio razlog da JSO inicira isplatu nagrade zaposlenima povodom 10 godina postojanja preduzeća.

 
 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести