Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

ПОЗАЈМИЦА СИНДИКАТА ЈОШ УВЕК МОЖЕ ДА СЕ УЗМЕ PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 23 January 2020

Јединствена синдикална организација ЈП „Србијагас“ за више послодаваца, као што је познато, крајем маја 2019. године обавестила је све запослене, чланове синдиката да им је омогућила позајмицу у висини од 25.000,00 динара, са отплатом на 12 месечних рата, путем административне забране и одређеним грејс периодом.

ЈСО, овим путем, подсећа све своје чланове, који су тада били запослени у ЈП „Србијагас“, а  који нису искористили ову могућност, да могу још увек то да учине, с  обзиром на то да је синдикат продужио почетак отплате поменутих средстава до јуна 2020. године. Процедура подразумева потписивање Захтева за позајмицу, који потом треба доставити у канцеларију синдиката у Новом Саду лично или поштом до 10 фебруара 2020.год..

Синдикат, уједно, обавештава новозапослене, чланове синдиката односно оне који су у међувремену примљени у ЈП „Србијагас“ (после јуна 2019.год), да ће имати прилику да позајмицу ЈСО искористе, чим то следећи пут буде расписано, а у складу са расположивим средствима.

образац

 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести