Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

1. oktobar dan JP Srbijagas
Wednesday, 09 August 2006

Upravni odbor na svojoj 16. redovnoj sednici utvrdio je 1. oktobar kao Dan Preduzeća, dan kada je JP Srbijagas upisan u Registar privrednih društava i dan  sticanja svojstva pravnog lica. Taj datum će se na prigodan način obeležavati u preduzeću.

 
Sindikat uputio zahtev nadležnim ministarstvima za povećanje zarada
Tuesday, 08 August 2006

U zahtevu koji je  upućen Ministarstvu rudarstva i energetike i Ministarstvu finansija traži se uvećanje realnih primanja zaposlenih i to tako da zajam koji je definisan Kolektivnim ugovorom bude odobren kao bespovratna jednokratna solidarna pomoć za nabavku ogreva, zimnice i uđžbenika..

Detaljnije...
 
Isplatiti zajam zaposlenima u avgustu
Monday, 07 August 2006

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas uputila zahtev generalnom direktoru Milošu Tomiću za isplatu zajma zaposlenima  do kraja avgusta za nabavku ogreva,zimnice i uđžbenika a u skladu sa Kolektivnim ugovorom i pozitivnim zakonskim propisima.

 
Sindikat traži odgovore, odgovornost ...
Tuesday, 01 August 2006

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas uputila zahtev generalnom direktoru Milošu Tomiću za održavanje zajedničkog sastanka na kome bi se razmatrale teme od suštinskog značaja za kompaniju i sve zaposlene a između ostalog: rezultati poslovanja u prethodnom periodu, likvidnost  i perspektiva kompanija,reorganizacija...

 
Susreti radnika naftne i gasne privrede Srbije
Friday, 28 July 2006

U organizaciji sindikata prvi susreti radnika naftne i gasne privrede Srbije održaće se u Bečićima od 13.09.do 18.09.2006.god.  JP Srbijagas će nastupiti u većini  predviđenih disciplinama. Kapiteni sportskih ekipa će predložiti kandidate za sastav ekipa Sportskom klubu i Sindikatu koji će odrediti  konačni spisak učesnika.

 
Besplatne akcije - hronologija i nastavak akcije
Monday, 10 July 2006
Glasanjem protiv zakona koje je predložila Narodna inicijativa, Narodna skupština je odlucila da zaposleni u javnim preduzecima ne ostvare pravo na tržišno vredne akcije po osnovu radnog staža, a vecina gradana Srbije, zaposleni u javnom sektoru, uopšte ni ne ostvari pravo na besplatne akcije.
To samo znaci da se borba za ostvarivanje prava na besplatne akcije nastavlja!
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 529 - 544 of 574
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести