Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

POZAJMICA OD SINDIKATA
Tuesday, 28 May 2019

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca  će pred godišnje odmore u okviru svojih mogućnosti omogućiti pozajmicu članovima sindikata koji podnesu zahtev  u visini od 25.000 dinara sa rokom otplate  od 12 meseci putem administrativne zabrane i grejs periodom otplate od 6 meseci.

Potpisan zahtev se podnosi u kancelarijama sindikata lično ili poštom  Andrei Pašić.

Obrazac zahteva

 
PRVOMAJSKI PROGLAS 2019.
Friday, 26 April 2019

2019  •    Opširnije

arhiva Volim svoju zemlju.
Ali hoću da i ona voli mene. Da ceni ono što jesam i što znam. Ono zašta sam se školovao, pekao zanat, radio i istovremeno studirao. Znam šta sam joj dao.
Zna li ona šta mi oduzima?
Ono najvažnije – vreme. Pušta me da čekam. Da čekam posao, kredit, stan, bolji trenutak za ženidbu, rađanje, školovanje dece...
(Klikom na sliku preuzmi plakat)

 
Socijalno-ekonomski savet RS će raspravljati o mišljenju...
Thursday, 18 April 2019
Sednica Socijalno-ekonomskog saveta Republike Srbije na zahtev socijalnih partnera zakazana je za 23. april na kojoj će se raspravljati, između ostalog,i o mišljenju Ministarstva finansija u vezi prava na poresko oslobađanje za naknadu troškova zaposlenima za prevoz za dolazak i odlazak sa rada.
 
Sindikat ceni humanost!
Thursday, 04 April 2019

Jedinstvena sindikalna organizacija JP “Srbijagas” i ove godine nastavlja da promoviše i podstiče humanost među svojim članovima te uputiće na besplatno letovanje određeni broj dugogodišnjih dobrovoljnih davaoca krvi (oni koji to pravo nisu iskoristili prošle godine) u Grčku- Kasandra (Halkidiki) u periodu od 17. do 27. Septembra 2019. godine. U tom periodu je organizovana  grupa i za ostale zaposlene i članove njihovih porodica po promotivnoj ceni.

Više informacijai i prijave u kancelariji Sindikata (021/481-1168-Andrea Pašić).

letovanje 

 
Rehabilitacija zaposlenih u 2019. godini
Friday, 01 February 2019
Nastavlja  se prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2019. godini sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju, Banja Kanjiža i Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju Ivanjica.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas i Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas, za više poslodavaca za 2019. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2019. godine.

      Anketni list          Uput za banju          Obrazac za plaćeno odsustvo

 
Detaljnije...
 
НОВЕ ИЗМЕНЕ: НА БОЛОВАЊЕ И ДВА МЕСЕЦА
Saturday, 26 January 2019

Према предлогу закона о здравственом осигурању који је 8. јануара ушао у скупштинску процедуру, изабрани лекар може да отвори боловање до 60 дана.


То је дупло више него сада, а предложено је и да се за време одсуства са посла због неге детета до 18 година родитељима исплаћује накнада за боловање у висини од 100 одсто основне плате.

 

Такође, нове измене предвиђају и могућност допунског и додатног добровољног осигурања, а предвиђена је и мера коју осигураници могу да тумаче као санкцију - да се у случају неоправданог изостанка са превентивних прегледа, плаћа 35 одсто цене лечења.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 97 - 112 of 569
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести